Metalinis žiebtuvėlis su Tigru, dėžutėje

Prekės kodas: G6783

Turimas kiekis: Sandėlyje

Šiuolaikinio dizaino, išskirtinės išvaizdos žiebtuvėlis su tigro galva, išspausta ant odos. Pildomas dujomis, jas išnaudojus galima vėl papildyti dujų talpyklą ir toliau naudoti žiebtuvėlį. Praktiška ir patogi smulkmena rūkantiems bei puiki dovana.

  • Išmatavimai: 6,5 x 3,2 x 1 cm.
  • Įpakuota gražioje dėžutėje.
  • Pildomas dujomis. Žiebtuvėlis išsiunčiamas nepapildytas.
  • Įspėjimai! Kad žiebtuvėlis neperkaistų, geriausia neleisti jam degti ilgiau nei dvi minutes. Tada leiskite žiebtuvėliui šiek tiek atvėsti ir vėl naudokite. Nežaiskite su ugnimi. Nelaikykite žiebtuvėlio po niekuo, kas gali užsidegti. Laikykite ugnį nuo savo veido ir drabužių, būkite atsargūs ir šalia kitų žmonių.
€890 su PVM
Turite klausimų apie šią prekę? Klauskite

Šią prekę gali užsisakyti ir  didmeninės prekybos klientai. Dėl kainų teirautis el.paštu marijaziroviene@gmail.com arba tel. nr. 865901092. Arba atvykite į mūsų didmeninės prekybos sandėlį, adresu Vilkpėdės g. 6, Vilnius. 

Įspėjimas!

Įžiebiant laikyti atokiau nuo veido ir drabužių. Viduje suslėgtos dujos! Niekada nepradurti ir nemesti į ugnį! Žiebtuvėlis savaime negęsta - uždenkite dangteliu arba kitaip užgesinkite.Virš regimosios liepsnos labai karšta. Būkite ypač atsargūs dėl nudegimų ir gaisro pavojaus. Neleisti degti ilgiau kaip 10 s. Saugoti nuo įkaitimo virš 50 laipsnių C ar ilgesnio saulės spindulių poveikio.

Pildymo instrukcija:

Pildyti tik suslėgtų dujų užpildu, skirtu tokio tipo žiebtuvėliams. Prieš pildant žiebtuvėlį, išvėdinti patalpą, apžiūrėti papildymo indą ar nėra įtrūkimų ir ar nėra kitaip pažeistas. Įstatyti papildymo talpos antgalį į žiebtuvėlio papildymo angą ir lengvai paspaudus balionėlį, palaikyti 7-10 sekundžių. Palaukite 3-5 min. kol susivienodins dujų slėgis ir tik tuomet testuokite žiebtuvėlį. Nepildykite žiebtuvėlio arti atviros ugnies. Norėdami apsaugoti save, dėvėkite apsauginius akinius, pirštines ir drabužius ilgomis rankovėmis.

Parašyti atsiliepimą
Susijusios prekės
Suvenyras stiklinis tigras, stovintis ant pakylos. Šis tigras ypatingas tuo, kad įjungus mygtuką sta..
€1490
4201
2022 metų simbolis - TIGRAS! Šis taupyklė tai puiki dovana kiekvienam, kuriam sunkiai sekasi iš..
€690
4207
Šiuolaikinio dizaino, išskirtinės išvaizdos žiebtuvėlis su tigru. Pildomas dujo..
€790
4232
Dujomis pildomas žiebtuvėlis, daugkartinis žiebtuvėlis. Saugumo sumetimais, žiebtuvėlis gali būti at..
€1080
4818
Dujomis pildomas žiebtuvėlis, daugkartinis žiebtuvėlis. Saugumo sumetimais, žiebtuvėlis gali būti at..
€1080
4823
Neseniai žiūrėtos Visos prekės
Šiuolaikinio dizaino, išskirtinės išvaizdos žiebtuvėlis su tigro galva, i&scaro..
€890
Naujienlaiškio prenumerata
Rašyk
Skambink